Academy Stagiaire

Apply now

Academy Stagiaire

Bij Next Nature Network zoeken we een Academy Stagiaire om ons team te versterken
Full-time / Part-time

Next Nature

Next Nature is een futurelab dat de toekomst van natuur verkent en het debat stimuleert over de impact van technologie op ons leven en de planeet. We worden zo omringd door technologie dat het onze next nature wordt. Hoe overleven we hierin als mensheid? Next Nature laat met speculatieve projecten zien welke mogelijke toekomsten er zijn. Wetenschappelijke kennis wordt hierin aangevuld met verbeelding. We werken samen in een netwerk van wetenschappers, kunstenaars, filosofen, ontwerpers en andere experts.

Next Nature Academy ontwikkelt programma’s voor scholen en kennisinstellingen, beleidsmakers, business professionals en bezoekers aan onze expo’s. In het Evoluon Eindhoven verzorgen we lesprogramma’s, workshops en lezingen rondom de filosofie en de tentoonstellingen van Next Nature, momenteel RetroFuture.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een stagiair die meewerkt in het Academy-team. Je ontwikkelt educatief materiaal rond onze expo’s, je draait mee in de workshop pool en je geeft interactieve rondleidingen in het Evoluon. Je hebt affiniteit met de filosofie van Next Nature. Je studeert als docent Beeldende Kunst en Vormgeving en je hebt aantoonbare ervaring met het onderwijzen en werken met kinderen en jongeren. Je bent creatief, flexibel en zelfstandig en in staat om de filosofie van Next Nature over te brengen aan onze bezoekers en met leerlingen en studenten te werken op verschillende niveaus in het onderwijs.

Wat bieden we?

Een flexibele en uitdagende rol in een enthousiast en klein Academy-team. Je werkt in Amsterdam op het Marineterrein en in Eindhoven in het Evoluon. We werken aan een nieuwe expo die in september 2023 open gaat.

Solliciteer voor de stage

Voor meer informatie of het opsturen van je cv kun je mailen naar: academy@nextnature.net