Senior IT Specialist (m/v/x)

Solliciteer nu

Senior IT Specialist (m/v/x)

Bij Next Nature zoeken we naar een Senior IT Specialist om ons team te versterken.

Full-time · Evoluon, Eindhoven

Even voorstellen....

Next Nature Network verkent hoe technologie onze ‘next nature’ wordt. Onze non-profitorganisatie heeft betalende leden in meer dan 40 landen en ontwikkelt rondreizende exposities, brengt publicaties uit, geeft trainingen en talks. We bedienen het publiek, het bedrijfsleven, festivals, overheden en kennisinstellingen. Ons kernteam werkt in Eindhoven en Amsterdam – ons netwerk is internationaal. Het team bestaat uit een diverse mix van creatieve geesten: Van denkers tot makers tot ondernemers. Onze projecten hebben een wereldwijd bereik. Onze tone of voice is open, hoopvol, geïnformeerd, speels, inclusief en verbindend (www.nextnature.net). 

Wat houdt jouw rol in?

Als Senior IT Specialist ben je de verbindende factor tussen systeembeheer en het ontwikkelen van onze digitale tools en producten. Je voelt je als een vis in het water binnen ons digitale ecosysteem dat onder andere bestaat uit Salesforce, MarketingCloud, Exact Online, Global Ticket, Looker en Smart Event Manager. Je maakt deel uit van het digital team onder leiding van de managing director en werkt aan de volgende zaken:

  • Front en back-end development: het schrijven van API’s, het inrichten van de rapportagefuncties in onze softwarepakketten, het verbeteren van onze webshop en het membershipsysteem en back-end implementatie van onze

    customer journeys. Hierin werk je samen met de

    systeembeheerder/Salesforce superadmin, de webdeveloper en de finance, HR, marketing- en salesteam;

  • Het ontwikkelen van nieuwe digitale projecten die vanuit het LAB worden geïnitieerd. Dit varieert van websites, nieuwe apps tot interactieve projecten die onderdeel uitmaken van onze exposities. Je werkt hierin nauw samen met het LAB team;

  • Je adviseert de organisatie op digitale ontwikkeling in het algemeen. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je hebt een breed netwerk in het digitale veld.


Dit heb je in huis

• Je hebt affiniteit met de Next Nature filosofie;

• Excellente communicatieve vaardigheden;

• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

• Je woont in de omgeving van Eindhoven;

• Je bent georganiseerd en betrouwbaar;

• Je hebt een relevant netwerk in de regio;

• Je voelt je aangesproken door onze organisatiedoelen;

1. Een rijker natuurbegrip uitdragen - Verspreiden van het veranderende beeld van de relatie tussen mens, natuur en technologie.

2. Biologie en technologie in balans brengen - Exploreren hoe technologie een eigen natuurlijke dynamiek ontwikkelt. Verbindingen tussen de biosfeer en technosfeer zichtbaar maken en versterken.

3. De mens redden - Zorgen dat ook de mens van morgen een leefbaar bestaan heeft, door een pad naar de toekomst uit te zetten dat wenselijk is voor de mensheid én voor onze planeet als geheel.

Wat wij bieden

• Een zeer inspirerende werkomgeving met kansen om jezelf te ontwikkelen;

• Een full-time positie;

• Een marktconform salaris, 26 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag.

Enthousiast?

Spreekt deze baan je aan? Dan horen we graag van je. 

Jouw motivatie en CV ontvangen we graag uiterlijk 14 februari as., solliciteren kan via onderstaande button.

We streven naar een divers team en/of naar een betere vertegenwoordiging van collega’s met verschillende achtergronden. We zien graag in jouw sollicitatie wat jouw bijdrage kan zijn aan ons team op dat gebied.