Junior Staf Medewerker

Apply now

Junior Staf Medewerker

Ben je op zoek naar een multidisciplinaire functie binnen de culturele sector waar jij met jouw brede inzetbaarheid zeker het verschil kunt maken? Bij Next Nature zoeken we een topper om ons team te komen versterken op het gebied van (administratieve) ondersteuning Vrijwilligerscoördinatie, HR en Finance.

Full-time / Part-time · Evoluon, Eindhoven

NEXT NATURE

Next Nature is een netwerk van makers, toekomstdenkers, opleiders en leden uit 44 verschillende landen. Ons hoofdkantoor opereert vanuit het Evoluon, het ruimteschip waar Next Nature haar internationale Future Lab voor design & technologie heeft gevestigd.

In dit museum onderzoekt Next Nature de natuur van de toekomst door middel van tentoonstellingen, school en business programma’s waarbij we laten zien hoe technologie onze tweede natuur wordt. Hét ruimteschip van Nederland biedt een diversiteit aan toekomstbestendige en inspirerende belevingen.

Bij Next Nature werken wij met ongeveer 40 vaste medewerkers, 60 vrijwilligers en hier aan toevoegd een fors aantal makers en studenten. Van de 40 vaste medewerkers werken er ongeveer 10 in een operationele stafpositie.

Wat ga je zoal doen:

Vacatures publiceren, afspraken maken en correspondentie afhandelen voor zowel nieuwe medewerkers als voor vrijwilligers.

Zelfstandig het inzetrooster van de vrijwilligers beheren, maandelijkse newsletters maken en periodieke vrijwilligersbijeenkomsten organiseren.

Ondersteunen bij het onboarding- en offboardingsproces van (nieuwe) medewerkers en dit proces zelfstandig uitvoeren voor onze vrijwilligers. Bovendien en indien nodig, samen met de floormanagers de vrijwilligers begeleiden tijdens hun werk in ons museum.

Het voorwerk verrichten voor de subsidies en de begroting. Daarbij hoort het voeren van de operationele administratie omtrent personele mutaties, (salaris) betalingen en financiële verplichtingen via de programma’s Elvy en Exact online.

We zoeken:

  • Een afstudeerder of starter met kennis van bedrijfsprocessen;

  • Met een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week;

  • Veel affiniteit met het Next Nature gedachtengoed heeft;

  • En uitstekende computervaardigheden;

  • Flexibel is, snel contact maakt en een groot hart voor mensen heeft.

We bieden:

  • Een werkplek in een inspirerende, innovatieve werkomgeving, het Evoluon in Eindhoven;

  • De mogelijkheid je te verdiepen in verschillende bedrijfsprocessen en hierdoor een brede basis legt voor je professionele carrière;

  • De mogelijkheid de kunst- en cultuursector van nabij te ervaren;

  • Goede begeleiding en een marktconform salaris.

Direct solliciteren?

Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie! Heb je nog vragen? Neem dan contact op via HR@nextnature.net